Praktisk informasjon

Spørsmål og svar

Hva er aktivCampus? 

aktivCampus er det vi kaller for den tredje fadderuken, men den er litt annerledes enn hva man kanskje tenker på når man tenker på en standard fadderuke. Uka kommer rett etter de vanlige fadderukene, og når disse er ferdige slår vi til med en uke proppet full med aktivitet og fokus på gode vaner. aktivCampus er en dermed en uke fylt med arrangementer som bidrar til aktivitet på en gøy måte.

Hva kan man være med på under aktivCampus?

Vi har planlagt ca 100 arrangement under uke 35. Du vil dermed finne alt fra kom-og-prøv Rumpeldunk til colour run til capture the flag. Vi har mange “kom-og-prøv” i mange ulike aktiviteter og idretter, og vi håper at du kan prøve ut ulike aktiviteter og på den måten finner noe kult du ønsker å bruke resten av studietiden din på. Velkommen!

Hvem er aktivCampus for?

aktivCampus er for alle. Absolutt alle, faktisk. Vi må innrømme at vi har et stort fokus på studenter, da. Det er studentene vi gjør dette for, og vi har et stort fokus på arrangementer som treffer studenter. 

Uansett hvilket studie du er med på, uansett om du liker ananas på pizza eller ikke, uansett hvor gammel du er, uansett hvor mye du har vært i aktivitet tidligere - vi ønsker at du skal føle deg velkommen hos oss.

Koster det noe å være med på aktivCampus?

Det koster absolutt ingenting å være med på aktivCampus. Du må regne med å bruke bittelitt energi på aktivitetene våre, men penger vet vi at ikke er flust av hos studenter og alle våre arrangement er helt gratis. 

Til vanlig må man betale noe for å kunne bruke lokalene til Sit, men de arrangementene vi har der er også helt gratis. Du trenger dermed ikke ta med penger på arrangementene våre, men ta med litt treningsklær og godt humør så er du langt på vei.

Hvordan melder man seg på aktivCampus?

Vi bruker løsningen pameldinger.no, og du kan finne en oversikt over alle påmeldingene til uka på denne linken. Linken oppdateres jevnlig fram mot uka. Du finner også påmeldingslinkene på Facebook-arrangementene. Alle påmeldingene åpner to dager før arrangementet.

Noen arrangement har ikke påmelding, og da er det bare å møte opp på angitt tid og sted så er du med på arrangementet. 

Hvordan kan man melde seg på flere om man vil komme flere sammen?

Om dere er en liten gjeng som ønsker å komme sammen er ikke dette noe problem. På arrangement der man ikke stiller som lag kan dere enten melde dere på en og en, eller så kan alle meldes på samtidig i en og samme påmelding. Dette fordrer at det er nok plasser igjen. 

På noen arrangement har vi ikke påmelding, da er det bare å dukke opp hele gjengen!

Når man skal melde seg på sammen på konkurranser melder man da seg på som et lag. Meld dere gjerne på sammen, men om dere ikke fyller et lag må dere være forberedt på å bli satt sammen med noen andre som melder seg på alene eller med noen få andre for å fylle laget. Hvor spennende er ikke det? Hurra for blandalag som bidrar til flere venner!

Kan jeg komme alene på arrangementene deres?

Klart du kan komme alene på arrangementene våre. Faktisk legger vi til rette for at du skal kunne komme alene, og vi håper veldig på at du skal få deg noen venner når du kommer til oss - om du vil selvsagt. Føler du deg litt alene på noen av arrangementene våre er det alltid noen frivillige fra oss som ønsker å slå av en prat, så bare finn oss i aktivCampus-gensere! 

Kan man melde seg av et arrangement man har meldt seg på?

Det kan man! Informasjon om dette får du på bekreftelsesmailen du fikk når du først meldte deg på. På noen arrangement er det en frist for å melde seg av, så husk å hold deg innenfor dette. Dette er fordi vi ønsker at så mange som mulig på venteliste skal få mulighet til å komme om noen ikke kan komme likevel.