FAQ

Hva er aktivHverdag?

aktivHverdag er et lavterskel tilbud for alle studenter i Trondheim. Her kan man prøve seg på en idrett i regi av NTNUI, få seg en treningsøkt der man ikke er bundet til noe, bli kjent med gruppene våre, eller bare være med på litt idrettsglede. Det er NTNUIs grupper som har de ulike øktene, og du kan bli med på mange forskjellige aktiviteter der du møter ulike grupper.


Hvorfor skal jeg være med på aktivHverdag?

Det er mange grunner til at du burde prøve deg på en økt med aktivHverdag. Her er noen av dem:

– Aktivitetene i seg selv veldig gøy og du kan teste ut noe du aldri har prøvd før

– Du får møte mange kule NTNUIere, og kanskje får du deg en ny venn eller to?

– Du får deg en real treningsøkt, og aktivitet er viktig for kroppen og hodet

– Det er ingen binding, og du kan være med på så mange eller få treninger du vil

– Det er kun gøy og ingen konkurranser eller alvor ved treningene

– Det er en fin inngang til å begynne med organisert idrett


Hva må man betale for å være med på aktivHverdag?

I utgangspunktet er tilbudet gratis. Du må ikke betale treningsavgift, men ved aktivitet i lokaler som eies av Sit, kreves det medlemsskap i Sit og NTNUI. Det kan du lese mer om her.


Hvordan melder jeg meg på aktivHverdag?

I utgangspunktet er det bare å møte opp, men noen av øktene krever at du har Sit-medlemskap. Påmelding skjer på Sit sine sider. Noen økter er ikke på Sit, og har dermed ikke påmelding på samme side. Se link til påmeldingene under Semesterplan.


Hvilke uker gjelder planen?

Det er litt forskjellig når de ulike gruppene starter på semesteret, men det vanlige er å holde øktene fra og med uke 36 til og med uke 49, eller når hallene stenger for eksamenstid. På vårsemesteret går øktene fra og med uke 3 til og med uke 22 (ingen økt i påskeferien). Eventuell avslysning av ei økt fra uke til uke blir publisert på vår Facebookside, følg oss der.


Hvilke aktiviteter inngår i aktivHverdag?

Ta en titt på oversikten under Semesterplan, men vi har blant annet kanonball, løping, sirkeltrening, volleyball, rugby og mye annet.