Bli frivillig!

Bli frivillig! 

For fjerde gang arrangerer vi årets aktivCampus i uke 35. Dette blir vårt største arrangement, hvor vi har planlagt over 100 forskjeller arrangementer og aktiviteter fordelt utover uka. Dette betyr også at vi har behov for mange flinke frivillige som kan hjelpe oss å få aktivCampus til å gå rundt under selve uka!

aktivCampus består i dag av en prosjektgruppe med 8 medlemmer som har ansvar for hver sin undergruppe. Opptak av prosjektgruppen skjer på høsten samtidig som det tas opp medlemmer til hver undergruppe. Vi har blant annet arrangementsgruppa som planlegger store deler av uka i samarbeid med aktivitetsgruppa som har kontroll på NTNUI-gruppene som skal bidra! Vi har også en logistikkgruppe som har skal legge til rette for at alt koordineres bra under aktivCampus. Totalt er vi i dag 29 medlemmer av aktivCampus-gjengen, men vi gleder oss til å ta imot mange nye frivillige nå som det begynner å nærme seg. 

Derfor håper vi at akkurat DU kunne tenke deg å være med som frivillig under aktivCampus 2023! Vi trenger alt fra fruktbærere, sjåfører og dommere til gledesspredere og SoMe-ansvarlige. Du trenger ingen forkunnskaper og bidrar akkurat så mye du selv ønsker. Så dersom du kunne tenke deg et lavterskel verv som også gir deg muligheten til å oppleve mye av det Trondheim har å by på, så syns vi absolutt du burde bli med oss!

Vi tilbyr et sosialt og lavterskel verv som varer akkurat så lenge som du selv ønsker, og at du bidrar med så mange timer eller minutter som du selv har.

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller ønsker å vite mer om hva et slikt verv innebærer, er det bare å ta kontakt med oss på aktivcampus@ntnui.no

Du finner oss på sosiale medier