Bli frivillig!

Bli frivillig! 

Årets aktivUke arrangeres i uke 36. Dette blir vårt største arrangement, hvor vi har planlagt over 100 forskjeller arrangementer og aktiviteter fordelt utover uka. Dette betyr også at vi har behov for mange flinke frivillige som kan hjelpe oss å få alt til å gå rundt under selve uka!

aktivCampus består i dag av en liten gjeng som har ulike ansvarsområder knyttet til aktivUka og aktivHverdag. Opptak til aktivCampus skjer på høsten og på våren, sammen med NTNUI sitt "Søk Admin"-opptak. Ansvarsområdene våre består blant annet av Arrangement som planlegger store deler av uka i samarbeid med Aktivitet som har kontroll på NTNUI-gruppene som skal bidra! Vi har også Logistikk som skal legge til rette for alt av koordinering under aktivCampus og Promo som styrer alt av sosiale medier. Vi gleder oss veldig til å ta imot mange nye frivillige nå som det begynner å nærme seg. 

Derfor håper vi at akkurat DU kunne tenke deg å være med som frivillig under aktivUka 2024! Vi trenger alt fra fruktbærere, sjåfører og dommere til gledesspredere og SoMe-ansvarlige. Du trenger ingen forkunnskaper og bidrar akkurat så mye du selv ønsker. Så dersom du kunne tenke deg et lavterskel verv som også gir deg muligheten til å oppleve mye av det Trondheim har å by på, så syns vi absolutt du burde bli med oss!

Vi tilbyr et sosialt og lavterskel verv som varer akkurat så lenge som du selv ønsker, og at du bidrar med så mange timer eller minutter som du selv har.

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller ønsker å vite mer om hva et slikt verv innebærer, er det bare å ta kontakt med oss på aktivcampus@ntnui.no

Du finner oss på sosiale medier